On Coinbase knife you have the right to Earn totally free cryptocurrency by watching videos and also answering a few questions afterwards. Sounds easy? the is!

This short article will make it even simpler if you don’t desire to invest time city hall videos and also doing quizzes, together we have collected all the exactly Coinbase earn answers, so that you can skip all the videos and also head right to the questions.

You are watching: How does celo give greater access to financial tools?

Pssst… if you want to earn much more crypto head over to these quiz answers.

Shall we acquire started?

Amp (AMP)

\"*\"

All the correct Coinbase knife answers for Amp.

Question 1: What is Amp?Correct answer: A collateral token.

Question 2: What go Amp carry out on the Flexa network?Correct answer: Instant negotiation assurance.

Question 3: What deserve to you earn by staking Amp top top Flexa?Correct answer: AMP rewards.

Ampleforth administration Token (FORTH)

\"*\"

All the exactly Coinbase earn answers for Ampleforth governance Token.

Question 1: What space Ampleforth’s automatically supply transforms called?Correct answer: Rebases.

Question 2: What two tokens offer the neighborhood control end the Ampleforth protocol?Correct answer: AMPL and FORTH.

Question 3: Ampleforth is a censorship resistant _________ the rebases as soon as a day.Correct answer: DeFi building block.

\"*\"

Band Protocol (BAND)

\"*\"

All the correct Coinbase earn answers for band Protocol.

Question 1: What does Band bring to blockchains?Correct answer: Real human being data.

Question 2: What are Band’s decentralized data feeds called?Correct answer: Oracles.

Question 3: those one advantage of staking her BAND tokens?Correct answer: Earn crypto rewards.

BarnBridge (BOND)

\"*\"

All the correct Coinbase knife answers for BarnBridge.

Question 1: What is BarnBridge?Correct answer: A DeFi risk administration protocol.

Question 2: What is smart Yield?Correct answer: An APY risk administration tool.

Question 3: What is the $BOND Token?Correct answer: BarnBridge’s governance token.

Earn cost-free crypto at Coinbase now

Celo (CGLD)

\"*\"

All the exactly Coinbase earn answers for Celo.

Question 1: exactly how does Celo provide greater accessibility to gaue won tools?Correct answer: By do crypto obtainable on mobile phones.

Question 2: What space 3 points Celo is provided for?Correct answer: Staking, governance, and stability.

Question 3: what’s one way to send a Celo Dollar?Correct answer: Using the Valora mobile App.

Clover Finance (CLV)

\"*\"

All the correct Coinbase knife answers for Clover Finance.

Question 1: What deserve to developers build with Clover Finance?Correct answer: dApps v cross-chain compatibility.

Question 2: What have the right to you use to communicate with dApps?Correct answer: Clover Finance Wallet.

Question 3: Clover Finance desires to increase the usefulness and access of …Correct answer: DeFi

Compound (COMP)

\"*\"

All the exactly Coinbase earn answers because that Compound.

Question 1: What is a an essential benefit of using compound?Correct answer: Earning attention on her Crypto.

Question 2: What perform you should do come borrow crypto through compound?Correct answer: Supply a Crypto asset together collateral.

Question 3: who gets to decide the future of the compound Protocol?Correct answer: COMP token holders.

Fetch.ai (FET)

\"*\"

All the exactly Coinbase earn answers for Fetch.ai.

Question 1: What can world create through Fetch.ai?Correct answer: Software agents that automate tasks

Question 2: those one duty of the FET token?Correct answer: To strength Fetch.ai agents

Question 3: What walk Fetch.ai plan to assistance in the future?Correct answer: Automated interaction with sectors like travel and healthcare

Filecoin (FIL)

\"*\"

All the exactly Coinbase knife answers for Filecoin.

Question 1: What is Filecoin?Correct answer: A web company for secure, centralized storage

Question 2: how does Filecoin for sure data remains available and correct?Correct answer: Proof of replication and proof the spacetime.

Question 3: how is data handle in Filecoin’s IPFS network?Correct answer: By its content.

Earn cost-free crypto in ~ Coinbase now

The Graph (GRT)

\"*\"

All the exactly Coinbase earn answers because that Graph.

Question 1: What information is indexing by The Graph?Correct answer: Blockchain data.

Question 2: What do you earn for delegating GRT come an Indexer?Correct answer: GRT tokens.

Question 3: who identifies high quality, advantageous data on The Graph?Correct answer: Curators.

Question 4: what’s the best means to knife GRT rewards?Correct answer: Delegate to a high top quality Indexer.

Numeraire (NMR)

\"*\"

All the exactly Coinbase knife answers because that Numeraire.

Question 1: who submits predictions come Numerai?Correct answer: A global community the data scientists.

Question 2: Why execute data scientists stake NMR tokens?Correct answer: To earlier up predictions and also earn rewards.

Question 3: What execute data researchers pay to acquire Numerai’s financial data?Correct answer: Nothing.

NuCypher (NU)

\"*\"

All the correct Coinbase earn answers because that Nucypher.

Question 1: What go NuCypher carry out to users and apps?Correct answer: End-to-end encryption.

Question 2: What walk NuCypher use to protect your data?Correct answer: Independent nodes to perform tasks.

Question 3: i m sorry of these is not a use of the NU token?Correct answer: Paying Ethereum transaction fees.

Polygon (MATIC)

\"*\"

All the correct Coinbase earn answers because that Polygon.

Question 1: What blockchain is Polygon help to scale?Correct answer: Ethereum.

Question 2: that runs the Polygon network?Correct answer: Polygon validators.

Question 3: What is Polygon building?Correct answer: An internet of blockchains ~ above Ethereum.

Do you want to earn an ext free crypto then checkout this article.

Rally (RLY)

\"*\"

All the exactly Coinbase earn answers because that Rally.

Question 1: What is Rally?Correct answer: A decentralized network for launching social tokens

Question 2: i beg your pardon of this is no a use of RLY?Correct answer: Paying Ethereum transaction fees

Question 3: which of the listed below is NOT how Val’s fans usage ValCoin?Correct answer: Buying Bitcoin

Skale (SKL)

\"*\"

All the correct Coinbase earn answers because that Skale.

Question 1: Who have the right to deploy a blockchain through SKALE?Correct answer: Any Ethereum application.

Question 2: How deserve to SKL holders get rewards?Correct answer: Delegate SKL to a validator.

Question 3: The SKALE network is built to support…Correct answer: An internet of blockchains.

UMA (UMA)

\"*\"

All the correct Coinbase earn answers because that UMA.

Question 1: UMA allows developers produce what kind of financial product?Correct answer: Derivatives.

Question 2: i m sorry network participants help UMA fix the oracle problem?Correct answer: Liquidators and disputers.

Question 3: which of these deserve to be provided to create a derivative on UMA?Correct answer: All of this answers room correct.

Earn complimentary crypto at Coinbase now

Stellar Lumens (XLM)

\"*\"

All the correct Coinbase earn answers because that Stellar.

Question 1: What is Stellar?Correct answer: A decentralized protocol that unites the world financial infrastructure.

Question 2: What room Stellar Lumens (XLM)?Correct answer: Facilitating low-cost, global payments.

Question 3: Why is Stellar great for sending remittances?Correct answer: Transactions are fast, inexpensive, and global.

Question 4: Why would certainly banks and also businesses usage Stellar?Correct answer: To issue, exchange, and transfer tokens quickly and also efficiently.

Question 5: exactly how does Stellar’s agreement Protocol work?Correct answer: It depends on the teamwork of trusted nodes to confirm transactions.

0x (ZRX)

\"*\"

All the exactly Coinbase earn answers because that 0x.

Question 1: What is 0x’s vision?Correct answer: To create a tokenized world, with frictionless, peer-to-peer exchange that tokens.

Question 2: What is the 0x protocol?Correct answer: A new method to profession tokens and cryptocurrencies with other people.

See more: What Does ' Trust No One Not Even Yourself Meme Generator

Question 3: What is the ZRX token supplied for?Correct answer: It can be supplied to salary relayer fees and participate in protocol upgrades in the future.